martes, 21 de enero de 2014

Júpiter 13 - Badalona 5

Júpiter 13 - 5 Badalona Correctiu jupiterenc

Pèssim partit a la piscina del Júpiter que suposa la primera derrota escandalosa de la temporada i la quarta en el que va de lliga. Si fins ara les anteriors havien estat per la mínima, la del dissabte passat evidenciava una crisi de joc que ha compromès les aspiracions del Badalona a jugar la lligueta d’ascens. Una dada ho resumeix tot; 14 expulsions a favor de les quals només dues van acabar en gol. La pèssima selecció de xut, la ineficàcia del moviment de pilota, la convincent defensa del Júpiter en una piscina petita –i poc fonda- i, per damunt de tot, l’asèptica actitud dels badalonins van generar un marcador esbiaixat que a l’equador del partit no era insalvable però sí perillós: 6-3.

El Júpiter va sortir a guanyar des de l’inici i el primer parcial reflectia l’ajustat duel entre els dos equips: 3-2. Però el parcial de la segona, 3-1, l’excés de faltes en atac assenyalades a la boia i l’expulsió amb canvi d’Aaron Brea començaven a indicar el perill de la derrota. El Júpiter construïa el joc lentament, aprofitava els contraatacs però afortunadament la defensa en zona a la posició atacant externa esquerra va ser prou eficaç per no agreujar la diferència en el marcador.

Les dues darreres parts van ser una davallada en què els jugadors del Badalona van demostrar impotència tàctica i una absoluta desmotivació van transformar-se en un avantatge insalvable: 9-4 en acabar el tercer període i 13-5 al final del darrer quart. L’única nota positiva va ser el retorn de Dani Romaní que jugava el seu primer partit aquesta temporada desprès d’una lesió i un desafortunat accident. Lluitador i voluntariós, amb poc encert de cara però valuós per les nombroses expulsions que va aconseguir. La setmana vinent a les 19 hores es rebrà a domicili l’Igualada, actual líder. Una nova derrota sentenciaria l’equip i anorrearà els objectius volguts per aquesta temporada alhora que l’esforç i millores en el joc assolits i lluïts especialment en la primera volta.


Parcials: 3-2,3-1,3-1,4-1. Final 13-5
14 expulsions a favor enfront 6 en contra i dos penals.

Jordi Pañella, Sergi Font, Dani Romaní, Xavi Querol, Mateo López, Cisco Roqué, Albert Ferrer “Flama”, Martí Vinyolas, Óscar Reloba, Aaron Brea, Isaac Tabuenca, Jordi Esteve, Pol Albert.

Crònica cortesia de Vicens Pascual
Revisió i adaptació: Albert Ferrer “Flama”

No hay comentarios:

Publicar un comentario