domingo, 9 de febrero de 2014

Hospitalet B 11 - Badalona 15

Hospitalet B 11 - 15 Badalona. Un altra final, altra victòria.

Si el partit de la setmana passada era vital per mantenir l'equip a dalt, aquest partit
era important ja que, com demostren els resultats, al nostre grup no hi ha rival petit i no s'hi val a badar.


Així comença la 1ª part amb dos gols dels locals, amb xuts llunyans gràcies a errors en el marcatge. La resposta badalonina no va trigar en arribar, l'autor del primer gol fou  Jordi Esteve, el màxim realitzador del partit a amb 5 gols i un magnífic partit a tot arreu, no solament  de cara a gol, sinó assistint als companys en passes de gol, i en defensa amb bones ajudes. Tot i així la primera part se'ns queia la pilota de las mans i no veiem porteria tot i tenir 4 superioritats a favor.

A la segona part, amb moviment de banqueta, el partit es posava de cara als visitants que tot i errar les primeres ocasions en xuts de Julio i Querol, Mateo trobava la fórmula per fer entrar la pilota. Així  arribarien dos gols de penal seguits seus, el primer ben provocat per Oscar, acabava amb un potentíssim xut pel mig i un altre per ell mateix amb una jugada de picardia, en aquesta ocasió el porter encerta la trajectòria però la potència del xut feia inútil l'estirada i la pilota entrava, així el Badalona es posava per davant al marcador per primer cop (2-3), de seguida Sergi amb una gran vaselina que toca el travesser aprofitant una mitja sortida del porter, allargava la distància, seguidament Jordi Esteve col·locava la pilota a l'escaire  i Óscar, molt entonat a la boia com els darrers partits, col·locaven un 0-5 de parcial i el 2-6 al marcador. En aquestes dues parts Pol Albert, avui titular i molt segur sota pals, deixava a 2 gols als de l'Hospitalet.

A la 3ª part calia especular amb el marcador a favor, jugant al límit del temps de possessió i sense precipitar-se, i el Mister aprofita per fer canvis i donar minuts als jugadors que normalment juguen menys, perquè tinguin l'oportunitat d'agafar experiència i rodatge de partits, així entren en una dinàmica de gols pels dos costats (5-5 parcial d'aquesta part), on tenim un avantatge màxima de 4-10 a la mitat de part que finalment queda en un 7-11, Óscar un altre cop a la boia, Esteve per dos cops, Sergi amb un gran xut de pal-escaire i gol, i Dani Muñoz que en una jugada de contraatac feia entrar la pilota amb un gran xut que toca al pal i entra per baix.

El darrer quart comença amb gol dels locals en una badada del Jordi Pañella, bastant desafortunat les dos parts que li ha tocat jugar, resposta enseguida amb una vaselina mil·limètrica de Jordi Esteve a pal i gol. <Els dos equips perdien jugadors per 3 expulsions, els locals 2 o 3 jugadors i els Badalonins, Sergi i Julio es quedaven fora del partit en ser castigats amb la 3ª expulsió, el primer en un cos a cos, i el segon en un penal més que rigorós. El marcador era de 9-12 i en aquest moment els locals tenien la sort de cara i feien entrar tot allò que llençaven. Malgrat l'efectivitat local, per fi el Badalona trobava el camí del gol, Cisco amb dos gols seguits tornava la tranquil·litat als visitants. Amb el 9-14 calia continuar especulant amb el temps i no badar per rematar el partit,  que finalment acabaria amb 11 -15.



Tot i la victòria els badalonins saben que no van fer gala d'un gran joc i si volen guanyar a terres gironines, on esperarà un Banyoles que no regalarà res. Cal entrenar fort pensant en el dissabte i continuar lluitant, de moment la meitat de la feina està feta amb 2 victòries en les dues primeres finals, ara falta el duel front el Banyoles i el darrer partit, on hi haurà derbi a casa contra el C.WP Sant Adrià. Dos duels que tancaran la 1ª fase del campionat on es decidirà qui juga al grup que competirà per l'ascens a la 3ª Divisió. A priori el Júpiter ho té tot de cara per quedar primer de grup, la 2a plaça però, té a Igualada, Banyoles i Badalona en la lluita. La competició arriba molt emocionant al moment culminant, esperem seguir guanyant i aconseguir la gran fita.

Ara és el moment d'aprofitar cada entrenament i d'ajudar-se els uns als altres en comptes de tirar-se trastos i recriminar errors, ser solidaris amb els companys i demostrar que som un bloc, per deixar badats a tots aquells que no donaven un duro per nosaltres!

Partit: 
1ª part: 1-0, 1-1,2-1
2ª part: 2-2,2-3,2-4,2-5,2-6, (0-5)
3ª part: 2-7,2-8,3-8,3-9,3-10,4-10,4-11,5-11,6-11,7-11 (5-5)
4ª part: 8-11,8-12,9-12,9-13,9-14,10-14,10-15,11-15 (4-4) Final

CN Badalona: J.Pañella, Sergi Font(2), Dani Roma(1), Xavi Querol, Mateo(2),Cisco Roqué(2), Martí, Dani Muñoz(1),Oscar Reloba(2),Julio , Aaron Brea, J. Esteve (5), Pol Albert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario