domingo, 23 de marzo de 2014

Badalona 9 - 13 Vallirana

Badalona 9 - 13 Vallirana. Mal partit, sobretot en atac

Poc a comentar en una tarda poc inspirada dels locals en atac. Van oferir una imatge molt tova i massa permissiva amb algun jugador franquícia dels visitants, tot i que el Míster havia ordenat una atenció especial en el seu marcatge: el resultat va ser clar i va marcar 5 gols en el partit, 4 en les dues primeres parts, ajudant al Vallirana a portar la iniciativa en un enfrontament que va iniciar-se amb una enganyosa igualtat que deixava el primer parcial amb 4-3 a favor dels badalonins. L’únic moment, per cert, en què van anar per davant.

A la segona part els visitants posaven un 0-4 al marcador fruit del millor encert cara a porteria i del desencert dels nostres amb pocs xuts ben dirigits entre els tres pals, al porter o a la platja. A l’equador del matx el desavantatge era de tres gols i la distància preocupant però no definitiva: 4-7.

El següent quart va començar amb un gol del seu jugador número 4, sol, des del perímetre, davant la passivitat dels nostres, que amb un gol d’ Arranz, tot cor com sempre, però ja minvat físicament, maquillava el parcial 1-4 que els visitants feien per estirar el marcador fins el 5-11 més que complicat.

Al darrer parcial els de Vallirana han fet el que "diu els llibres": possessions llargues, exhaurir els 30 segons de possessió, no precipitar-se i matar el partit. Els locals, a la desesperada, amb dos gols de veterà de Mateo, dos més d’ Arranz i un de Dani Muñoz maquillaven in extremis un mal resultat en un partit on s’ha xutat molt i molt malament.

El Badalona amb baixes importants com la de Jordi Esteve, que només jugat dos minuts en ressentir-se d’una contusió. Mal partit també dels dos porters, Jordi Pañella i Pol Albert, que no han estat com altres vegades i han encaixat gols evitables.

5 expulsions a favor (3 gols) i 8 expulsions en contra.

Partit: 1ª part: 0-1,1-1,2-1,2-2,2-3,3-3,4-3 (4-3)
2ª part: 4-4,4-5,4-6,4-7 (0-4)
3ª part: 4-8,4-9,5-9,5-10,5-11 (1-4)
4ª part: 5-12,6-12,6-13,7-13,8-13,9-13 (4-2) Final 9-13
CN Badalona: Jordi Pañella, Sergi Font, Dani Romaní (1), Martí Vinyoles, Mateo López (3), Cisco Roqué (1), Albert Ferrer “Flama”, Dani Múñoz (1), Marc Àlex Pagés, Aaron Brea, David Arranz (3), Jordi Esteve i Pol Albert.