domingo, 9 de marzo de 2014

CN MOLINS DE REI B 8 - BADALONA 12

Molins de rei B 8 - 12  Badalona: victòria balsàmica

Desprès del cop moral de no jugar al grup d’ascens, amb la conseqüent i perillosa relaxació en els entrenaments i el plantejament d’aquests, el Badalona afrontava el primer partit de la segona fase amb expectatives incertes davant el Molins de Rei B. Els del Baix Llobregat habituats a una piscina molt ample i llarga van plantejar un joc pausat,força igualat durant els dos primers quarts, arribant fins i tot a assolir un avantatge de tres gols. No obstant, el Badalona, amb bon físic i mostrant un joc serè i ben distribuït per les posicions que ràpidament va donar fruit. Va ser gràcies a Romaní que transformava un penal provocat pel capità “Flama” desprès d’ una "frivolité" en guanyar la posició al contrari amb un autopassada amb el peu. Els locals, però, van reaccionar amb dos gols: un gràcies a una superioritat numèrica i un altre arran d’una badada defensiva. No obstant, l’omnipresent Romaní restablia una escadussera igualtat en el marcador ja que el primer quart acabaria amb 4-2.

Al següent quart, Vicens Pascual va voler reactivar l’equip amb el canvi de quatre jugadors intentant mantenir un ritme alt de partit. Si bé no era un partit dur i molt brusc en el cos a cos –jugades a la boia, al marge-, les dimensions de la piscina obligada a nedar molt. Especialment en els canvis de possessió fruit de les faltes en atac. Novament Romaní amb una passada mil·limètrica de “Flama” feia el tercer gol pels visitants, que seria contrarestat per dues superioritats numèriques ben executades pel Molins de Rei B. El partit semblava escapar-se però l’autoconfiança en el joc dels badalonins va evitar la davallada i així dos dels puntals, Cisco Roqué i Sergi Font transformaven acadèmicament dos llançament exteriors. A l’equador del partit, el resultat de 6-5 i tot estava obert.

Només començar la tercera part, un penal provocat per Mateo López feia novament un empat, a 6, amb gràcies a l’efectivitat habitual de Sergi Font. A la següent jugava s’invertien els papers i els resultats: Sergi Font provocava un penal que Mateo López errava. Una imprecisió que compensaria poc després gràcies a la seva veterania gràcies a la lluita a la boia (6-7). Per primera vegada el Badalona es posava per davant al marcador aconseguint un avantatge que Sergi Font (que anotava un altre hat-trick aquesta temporada) i Cisco Roqué estirarien fins al 7-9, deixant un bon parcial de 1-4. 

El Badalona, jugava pausat però amb tensió i era més resolutiu en atac i en defensa que els locals. Fins i tot “Flama” transformava una superioritat numèrica des del segon pal gràcies a l’assistència en curt de Cisco Roqué. Poc després el mateix Cisco rematava una tarda força inspirada de cara a porteria amb el seu tercer gol, arrodonint una actuació honorífica com a efemèride del seu vint-i-cinquè aniversari. En defensa l’equip feia ajudes i basculava al perímetre, mentre Pol Albert feia aturades significatives. Romaní a la boia arrodonia el seu paper amb un quart gol (7-12) i l’equip jugava llarg i sense pressió, especulant amb la possessió. Només un penal provocat per la defensa badalonina per a perdre més temps deixava el 8-12 final (amb un parcial a les dues darreres parts de 2-7).


Partit-1ª part: 0-1,1-1,2-1,2-2,3-2,4-2                   
2ª part: 4-3,5-3,6-3,6-4,6-5 (2-3)                           
3ª part: 6-6,6-7.7-7,7-8,7-9 (1-4)
4ª part 7-10,7-11,7-12,8-12 (1-3) Final 8-12

9 expulsions i 3 penals a favor, 10 expulsions i penal en contra.


CN Badalona: Jordi Pañella, Sergi Font (3), Dani Romaní (4), Isaac Tabuenca, Mateo López (1), Cisco Roqué (3), Albert Ferrer “Flama” (1), Martí Vinyoles, Aaron Brea, Alex Pagès. Jordi Esteve i Pol Albert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario